Een aantal gebruikers heeft last (gehad) van onderstaande problemen. Omdat ik zelf een Asus Transformer heb, staan er momenteel vooral Transformer items in...

Battery Drain

Het kan gebeuren dat je tablet accu leeg loopt, terwijl je hem weinig gebruikt. Op forums is dit terug te vinden als "battery drain".

Controleer dan eerst of de "deep sleep" werkt. Een tablet hoort in "deep sleep" te gaan als hij wordt afgesloten, maar soms blijven bepaalde programma's aktief waardoor de accu leeg loopt. Met de applicatie "CPU spy", kun je zien of de tablet deepsleep werkt.Eventuele oplossing, gevonden op internet:
Probeer eens "Auto Airplane Mode" vanuit de market te installeren (zorg wel dat je degene hebt van DON). Dat werkt bij mij erg goed. Deze app zet je Wifi uit zodra je de tablet uit zet. Dan kunnen programma's die op de achterground draaien niets met de Wifi doen en de Wifi zelf gebruikt dan ook niets. Werkt het niet voor jou situatie, dan gooi je het er gewoon weer af.

Backlight bleeding

Backlightbleeding (bij de Asus Transformer I). In een aantal Asus transformer tablets (eerste versies?) hebben gebruikers problemen gehad met lichtere vlekken in het scherm. In dit geval moet de tablet terug naar de fabrikant voor herstel...

Linker speaker zacht

Linker speaker is merkbaar zachter dan de rechter speaker (bij de Asus Transformer I):
Er zijn gebruikers die hun Asus Transformer terug stuurden voor reparatie, maar er is ook een andere oplossing, zie o.a. deze website: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118010

Wifi problemen

Als je problemen hebt om de wifi (draadloze verbinding) te gebruiken, stel je router of modem dan in op een kanaal onder de 12.

Met de app "Wifi Analyzer" is goed te zien welke kanalen van Wifi in gebruik zijn. Daardoor kun je een weinig gebruikt kanaal zoeken, om in te stellen in je modem of router.