Met je afstandsbediening heb je o.a. de volgende mogelijkheden:

Reset : Klik eerst op Standby (rode knop) en daarna op Eject

Afsluiten: Klik eerst op Standby (rode knop) en daarna op Delete. De NMT gaat volledig uit, met deze optie kun je de NMT niet meer aanzetten via de afstandsbediening. Beetje gekke optie eigenlijk, de aan/ uit schakelaar aan de achterzijde blijft wel ingedrukt. De kleine voeding blijft wel aan, zelf heb ik daar een verdeeldoos voor zitten met een schakelaar, daar zit ook mijn versterker en digitenne ontvanger op.

Als je een film wilt afspelen en doorspoelen, gebruik dan eens de cijfer toetsen, met 1 spoel je 10 % door, met 2 20% etc. Zo kun je heel snel naar een bepaald deel van de film gaan! Je kunt ook op Info klikken en dan snel doorspoelen met de linker en rechter toets.

Rechtsboven zijn twee knopjes voor het geluid, Vol+ en Vol-. Normaal gesproken laat je het geluid op "0" staan, als het te hard of te zacht staat dan kan het vervormen op je TV of je Receiver.

Bij gebruik van de knop ENTER wordt 1 media item afgespeeld, bij gebruik van PLAY knop wordt de hele map afgespeeld (je kunt dan met NEXT het volgende nummer afspelen).

Afstandsbediening Harmony gebruiken voor de HDX:
Voor mensen met een logitech allround remote control (zoals de harmony 895): soms werkt alleen de aan/ uit knop. Als je Syabas kiest met de A110 (popcorn hour) werkt alles naar behoren...

Of probeer deze voor de HDX-1000: Device > Computer > Media Center > HD Digitech > HDX-1000

Oh ja: andere NMT's kun je vinden in de Logitech Harmony software bij: Computer > Mediacenter > Syabas