Spanje 2015

Dit jaar zijn we een week op vakantie geweest naar L’Escala in het noorden van Spanje.

DSC_3564

Via Luxemburg op weg naar het warme zuiden!

DSC_3587 DSC_3593

Het is de 2e keer dat we naar Spanje gaan, in dit gebied heb je mooie baaien waar je lekker kan snorkelen, en op het strand zijn ook genoeg plaatsen om in de schaduw te liggen. Best lekker met 30+ graden 🙂

DSC_3581

Bij het appartementen complex zijn 7 kleinere zwembaden.

DSC_3610 DSC_3609

DSC_3606

We zijn ook een dag naar Barcelona geweest, waar we o.a. de Sagrada Família bekeken hebben. Er wordt al aan gebouwd sinds 1882, en de verwachte opleverdatum is in 2026!

DSC_3621

Barcelona komt ’s avonds tot leven als het afkoelt, er zijn dan meerdere straat artiesten te zien (kunstenaars, tekenaars, levende beelden, dansers, etc.), we vonden het een mooie stad om te bekijken.

DSC_3632

Via het “Viaduct van Millau” en Parijs weer terug naar het aanzienlijk koelere Nederland. Helaas kregen we bij Parijs nog een lekke band. We vonden redelijk snel een garage, de vrijwel nieuwe band bleek niet meer te repareren (een gat in het loopvlak). Maar gelukkig hadden ze een nieuwe band voor ons. Na een uur konden we weer verder.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink.