Groeten (uit de Rimboe) van de Aarde…

Op internet kwam ik het volgende filmpje tegen over UFO’s van het History Channel:

Ik heb een paar keer het programma gezien “Groeten uit de Rimboe”, en toen moest ik toch even denken of er ook een versie bestaat: “Groeten van de Aarde”…

Ergens ver weg, op de planeet Naboo, roept de kleine Padmé naar haar moeder: “Mam, Groeten van de Aarde begint!”. Mam antwoord: “Oh ja, dat leuke programma over die primitieve mensen op Aarde”. Buiten klinkt een zacht zoevend geluid, een kleine ronde UFO land en koppelt zich vast aan het huis. “Papa is net geland, dat is leuk dan kan hij ook meekijken!”.
Één muur van de kamer gloeit langzaam op, de 300″ 4D televisie start op en het programma begint.

“Vandaag kijken we naar de familie Argyis van de planeet Mandalore, die op bezoek is bij de familie Jansen in Amsterdam op de planeet Aarde”.

Op de wand worden beelden getoond van een primitief volk dat eten bereid met vuur en pannen… Padmé kijkt naar het bereiden van dit voedsel en krijgt trek… “Mama, mag ik chips?”. “Ja, hoor neem maar”. Padmé geeft meteen de computer de order om chips te maken: “Computer, graag een bakje chips”. Meteen volgt een kleine flits in de keuken, gevolgd door een “Pling!”. Padmé loopt naar de keuken, en pakt uit de Food Generator het vers klaargemaakte bakje chips.

Het programma vervolgt met beelden van de familie Argyis die word vervoerd in een bijzonder primitief apparaat dat nog werkt met fossiele brandstoffen… Lux, de broer van Padmé kijkt verbijsterd naar het scherm. “Ongelooflijk, dat ze het principe van anti-zwaartekracht nog niet hebben ontdekt”. Hoofdschuddend kijkt hij verder naar de beelden…

Een half jaar later, roept Lux de rest van de familie, “Op de TV is Groeten Terug, met die mensen van de aarde!”. Al gauw komen Padmé, vader en moeder eraan, en gaan onderuit op de bank. “In deze aflevering van Groeten Terug kijken we naar de familie Jansen uit Amsterdam van de planeet Aarde die op bezoek is bij de familie Argyis op de planeet Mandalore”.

Een angstige familie Jansen wordt getoond, ze klemmen zich vast aan de stoelen in de transporter die met 6x de geluidssnelheid over de planeet heen zoeft. Padmé lacht hard, “Hahaha, dit is toch niet te geloven, zelfs kinderen vinden een transporter leuk!”. In de volgende beelden wordt de familie Jansen getoond die verbijsterd rond kijkt in een 8 km hoge wolkenkrabber. Vanuit de wolkenkrabber kijken ze over de enorme stad heen, met 2000 wolkenkrabbers…

Hmmm, mijn fantasie slaat op hol, dat krijg je ervan, een wat regenachtige zaterdag en internet vol met gekke UFO en NASA websites. Kijk ook maar eens op: http://www.wanttoknow.nl/universum/nasa-klokkenluider-er-zijn-alien-maanbases/

Bij het schrijven van dit artikel kom ik er achter dat “Groeten uit de Rimboe” deels gemanipuleerd is.. Zie ook: http://www.kennislink.nl/publicaties/wie-is-hier-nou-gek-de-himbas-over-hun-ervaringen-met-groeten-uit-de-rimboe

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.