Short Golf

Gisteren organiseerde mijn broer en zijn vrouw een dagje uit voor de familie in Enschede. Oorspronkelijk zou het een open dag worden voor hun nieuwe huis die ze laten bouwen, maar die is nog niet helemaal klaar (overigens wel even bewonderd: een prachtige vrijstaande woning).

Vervolgens werden we naar Boekelo gestuurd. Mijn broer kennende dachten we te gaan wandelen :-~ , maar we kwamen uit bij een golf terrein. Ik dacht eerst nog aan klompenkolfen of zo, maar het bleek Short Golf te zijn (echt golf op een kleiner terrein). Nou heb ik altijd gedacht dat golf absoluut niets voor mij zou zijn, maar nadat ik al bij de tweede oefenslag 50 meter haalde, werd ik toch wel enthousiast 😀

Ik heb al even gezocht of er een Short Golf baan is in Noord-Holland, maar dat lijkt niet zo te zijn, jammer…

Ik heb nog wel wat last van spierpijn 🙂

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Short Golf

 1. johanvanhoudt schreef:

  Kwam bij toeval dit bericht tegen.
  Leuk dat U shortgolf een eye-opener vindt en er met zoveel plezier hebt gespeeld
  Ik weet niet waar U woont in Noord Holland, maar er is een mooie 18 hole’s shortgolf baan in Swifterbant.
  Hoor graag reactie als je er bent geweest

  groetn johan van houdt

 2. Huub schreef:

  Bedankt voor de tip! Dat is al weer een heel stuk dichterbij 😀
  Lijkt me leuk om van de zomer eens een rondje te spelen!

Geef een reactie