HDX-1000 Networked Media Tank


Vorige week heb ik een HDX-1000 Networked Media Tank Player gekocht. Met dit apparaat is het mogelijk om media bestanden vanaf een PC of NAS af te spelen. Er kan ook een harde schijf in, en dan kunnen de media bestanden vanaf de harde schijf gespeeld worden. Met een harde schijf erin is het ook mogelijk om te downloaden met torrent of nieuwsgroepen.

Ik denk zelf dat deze apparaten steeds meer gebruikt zullen worden, best handig om alle media op 1 apparaat te hebben staan. Ik heb ook MP3’s en foto’s er op gezet. Met de afstandsbediening kun je muziek, foto’s, films en zelfs Youtube filmpjes of internet radio selecteren om af te spelen.
Nadeel is dat je de televisie aan moet zetten om muziek te selecteren, hmmm, er zou eigenlijk een klein beeldschermpje bij moeten…

Helaas zit er maar een hele summiere handleiding bij, maar op internet zijn er wel diverse bladzijden te vinden met informatie. Ik heb zelf de informatie verzameld op: http://www.hdx.huubmons.nl

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie