Een tablet-pc voor één euro!

Vandaag ben ik met m’n vrouw en dochter naar de kermis in Alkmaar geweest. Vind ik altijd wel leuk om even over heen te wandelen. We zijn ook nog even in de Freestyle geweest, en Linda en Annika in de Breakdance.

Op de kermis zag ik al een nieuw type gok apparaat waarbij je een tablet kon winnen. Vroeger zag je vaak van die machines met grijparmen erin, maar deze machine had een soort plastic staaf die naar een bepaalde positie moest worden gemanoeuvreerd.

Dat zijn dus apparaten waar ik normaal dus nooit iets in zal gooien! Je wint nooit iets. Maar ja, er zat nu een tablet in… Ok, toch maar een euro erin dan. Linda en Annika keken toe.

Eerst wilde ik naar voren met de staaf, maar dat mocht niet. Dan maar eerst naar rechts. Jakkes, naar mijn idee had ik de knop te vroeg los gelaten 🙁 Daarna de knop ingedrukt om naar voren te gaan, en losgelaten…

Tot mijn enorme verbazing drukte de staaf precies op een knop! Vervolgens viel er een klep om en viel een tablet doos naar beneden! Tot ons aller verbijstering kon ik een tablet uit de machine halen 🙂

Hij doet het ook nog 🙂 Misschien moet ik ook maar eens staatsloten gaan kopen of zo, ik had in juni ook al een zweefvlucht gewonnen (zie weblog) 🙂

[UPDATE] Het is een 8″ WonderMedia WM8650 tablet. Een dag later heb ik een alternatief “Uberoid” Andriod besturingssysteem geïnstalleerd. Wow, nu wordt het echt een leuke tablet 🙂 Ik kan nu ook applicaties uit de Android Market installeren.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Een tablet-pc voor één euro!

  1. Thomas Kramer schreef:

    Leuk te lezen dat u ook UBEROID heeft gevonden, zegt het voort. Vergeleken met originele firmware is UBEROID geweldig! Wel even de sd kaart formatteren na een flash (erg belangrijk voor snelheid)

Reacties zijn gesloten.