Duo AH treedt voor het eerst op!

Afgelopen zaterdag vierde mijn vader zijn 80e, en mijn moeder haar 75e verjaardag. Ze vierden hun verjaardag bij een pompoenen bedrijf, waar we spellen konden spelen zoals frisbee, jeu de boules en darten.

Annika stelde één week voor dit familiefeest voor om samen enkele liedjes te gaan spelen, ik op gitaar, en Annika zingen. Eeeh, oeps, nou ja, we kunnen het eens proberen… Het was voor ons beiden een nogal drukke week (werk, 1e schoolweek etc.), dus we hadden maar 2x samen geoefend… Toch ging het aardig goed! Hieronder de foto’s, met dank aan Andrys Stienstra voor het maken van de foto’s!

Kleine speech…

Ons publiek…

“Duo AH”…

We speelden de nummers: “Birdy – People help the people” en “Ilse de Lange – Lonely too”. Die konden we in korte tijd oefenen…

 

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Gitaar. Bookmark de permalink.