Verhuizing van werk…

Vanaf 1 februari werk ik bij VolkerWessels Telecom (ge-outsourced), maar ik doe grotendeels nog hetzelfde werk. Ik zit nog steeds bij de afdeling “Continentaal Plat”, en ga nog regelmatig offshore.

Al snel kregen we te horen dat we ons kantoor in Alkmaar moesten gaan verlaten (erg jammer)… Het was nog niet helemaal duidelijk waar we naar toe zouden gaan, maar het is Haarlem geworden.

verhuizing_werk01

In Alkmaar werkten we in de KPN telefooncentrale op de 5e verdieping (met mooi uitzicht over Alkmaar…).

 

verhuizing_werk02

 

Mijn bureau in Alkmaar, ik heb ongeveer 19 jaar in Alkmaar gewerkt (daarvoor nog in o.a. Beverwijk, Castricum en Haarlem).

verhuizing_werk03En dit is ons nieuwe kantoor (Bij Vialis – VolkerWessels) in Haarlem, we zitten hier op de begane grond. Een paar honderd meter vanaf de KPN telefooncentrale in Haarlem. In de toren hangen we wel eens antenne’s op 🙂

verhuizing_werk04Mijn bureau in een hoekje van ons kantoor in Haarlem, de volledige bureau’s konden helaas niet mee, de ruimte is wat kleiner. De deur blijft dicht (er is een 2e deur), ik vind het zo een prima plek in de hoek 🙂

Wel jammer dat ik nu een half uur reistijd heb i.p.v. 10 minuten. Het is allemaal even wennen, en de ruimte weer netjes inrichten…

 

 

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.