Night of the proms

Vanmiddag waren Linda en ik bij The night of the proms. Het was een nogal last-minute aangelegenheid, we zagen twee weken geleden reclame op de televisie, en eigenlijk dacht ik dat alles volgeboekt zou zitten. Maar vandaag (zondag middag) was er nog plaats, dus dat hebben we toen geboekt.

Ik wilde dit wel eens meemaken, maar eerlijk gezegd twijfelde ik nog wel of het wel leuk zou zijn. Nou, dat viel alles mee! Het was een fantastische licht en geluid show, met veel bekende artiesten! Roxette, OMD, Sharon den Adel (van Within Temptation), Toots Thielemans (87 jaar oud!) en John Miles. Het klassieke gedeelte van Night of the proms vond ik wat minder, ik ben nu eenmaal geen liefhebber van klassieke muziek šŸ™‚

Kortom: erg leuk om eens mee te maken, en best kans dat ik nog eens ga kijken!
Op de foto: Toots Thielemans en John Miles.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.