Newcastle

We zijn een paar dagen naar Newcastle geweest. Met de boot vanaf Ijmuiden naar Newcastle, dat is prima bevallen! De boot vertrekt aan het eind van de middag, je kan er lekker eten en drinken, er speelde een band, en er waren dansers/ danseressen. En we hebben goed geslapen. Eigenlijk best een comfortabele manier om zo te reizen šŸ™‚

Newcastle bleek een vrij grote stad te zijn, dat had ik eigenlijk niet verwacht. We hadden een goedkoop hotel geboekt, en eigenlijk verwachtte ik in een oud hotel terecht te komen. Tot onze verbazing was het een modern groot hotel, en de kamer was uitstekend.
In Newcastle zijn meerdere overdekte markten en winkelcentrums, het winkelcentrum Metrocentre schijnt de grootste van Europa te zijn. De stad zelf is ook mooi om te bekijken.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink.

EĆ©n reactie op Newcastle

  1. annika schreef:

    ja pap het was leuk he ik vond het ook leuk maar wel druk

Reacties zijn gesloten.