Vakantie Portugal

We zijn terug van vakantie naar Portugal! Dit jaar wilde ik weer eens met het vliegtuig met vakantie (hadden we lang geleden ook al eens gedaan, toen naar Griekenland). Vanaf Schiphol was het 2.45 uur vliegen naar Faro, waarna we met de bus naar Albufeira gingen.

We hadden elke dag zon (30 graden), dus we hebben veel gezwommen 🙂

Annika wordt ook al handig met foto’s maken…


Albufeira bleek een vrij grote stad te zijn! Door Albufeira rijdt een toeristentreintje van het centrum naar "De Strip" (waar ons appartement was). Dat bleek wel handig, want het was een redelijk grote afstand om naar het centrum te lopen (vooral als het warm was).


Bij Albufeira zijn diverse zandstranden, maar ook rotsen en veel appartementen bij de kust. Annika en ik hebben nog gesnorkeld in de Atlantische Oceaan, maar we zagen niet zoveel vissen.


Ons appartement was vlakbij "De Strip", waar veel bars en restaurants te vinden waren. Dit had ik eigenlijk niet zo verwacht in Portugal, maar vooral ’s avonds zag het er leuk uit met alle neon verlichting.

Kortom: een leuke vakantie, en we zijn weer een tintje bruiner 🙂

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Vakantie Portugal

 1. Annika schreef:

  Hoooi pa,
  Je hebt wel gelijk
  De foto’s zijn mooi geworden he?
  Dankje voor het complimentje van de mooie foto’s die ik heb gemaakt:D
  xxx A

Reacties zijn gesloten.