Sail 2010

Vandaag zijn we met opa en oma met een boot van Zaandam naar Amsterdam gevaren om Sail 2010 te bekijken. We zijn ooit wel eens lopend over de Sail geweest, maar dit is ook een prachtige manier om Sail eens te bekijken!
Partyschip Amalia.

Dit is de de Tromp, even op Google gezocht:
De  Hr. Ms. Tromp is een van de 4 luchtverdedigings- en commandofregatten (LCF) van de Hr. Ms. De Zeven Provinciënklasse. In 2001-2005 zijn deze schepen allemaal in gebruik genomen en is de Hr.Ms.Tromp van februari tot en met april 2010 ingezet voor de antipiraterijoperatie in Atlanta.

Prachtig gezicht, al die boten en bootjes over het IJ!

Hier maken we een foto van de Stavros S Niarchos. Google: De Stavros S Niarchos is een Britse tweemaster, gebouwd in 2000 en 2001. Ze heeft een zusterschip, the Prince William. Beide boten zijn opvolgers van de schoeners Malcom Miller en Sir Winston Churchill, die werden vervangen.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.