Klus met hoogwerker…

Oorspronkelijk werkte ik in telefooncentrales en versterkerstations, de laatste (al weer 12) jaren werk ik regelmatig offshore, en tegenwoordig werk ik ook voor straalverbindingen.

Vorige maand ging ik naar Elburg om een antenne te richten. De antenne helemaal bovenin moest nog gericht worden…


Het was niet zo’n mooi weer, het regende regelmatig… Met mijn regenpak aan ben ik naar boven geklommen om de antenne te richten. Helaas ging het niet zo vlot, dus ik heb er 2 uur gezeten… Maar ik zat boven op de mast, goed aangelijnd, dus het was goed vol te houden šŸ™‚

Vandaag was ik in Brielle (pfff wat een files onderweg), en eigenlijk wist ik nog niet wat ik ging doen. Het bleek dat er een antenne in een mast gehangen moest worden, maar het klimsysteem in de mast was niet gekeurd. Met een hoogwerker ging ik met mijn collega naar boven.  De hoogwerker bracht ons tot 35 meter hoogte, zodat we de antenne konden monteren, en richten.

Hier is de antenne gemonteerd, en gaan we de antenne richten…

Nog een foto van de hele mast met de gemonteerde antenne.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.