Op de NMT website ben ik ooit begonnen met het verzamelen van informatie om de NMT mediaspeler optimaal te kunnen gebruiken. Ondertussen kijk ik alweer naar een volgende apparaat: Een Tablet die gebruikt maakt van het Android besturingssysteem.

Ik wacht momenteel (september 2011) nog even af voordat ik mijn eerste duurdere tablet ga kopen, want eigenlijk wil ik een tablet van de volgende generatie (bijvoorbeeld met de Tegra 3 processor). Helaas lijkt het nog even te duren voordat deze tablets op de markt komen.

 Ik experimenteer al wel met Android op mijn pc (zie het item: Android op je PC!).

[Update] In november 2011 heb ik de Asus Transformer gekocht. Het duurt zeker tot januari 2012 voordat de Asus Transformer Prime uit komt, en ondertussen is de Asus Transformer in prijs gezakt.


 

 

 

 

 

Ik heb al een eenvoudige tablet bemachtigd voor één euro :-)
Zie ook mijn "Tablet voor één euro" blog. Momenteel heb ik dus de volgende eenvoudige tablet:
WonderMedia WM8650, 8" beeldscherm, Android 2.2.
Ik raad het overigens niet aan om zo'n tablet te kopen, hij is te langzaam om grafische spellen te spelen en deze tablet heeft een resistief beeldscherm: lees ook Android Tablets.

Deze WonderMedia draait op het besturingssysteem Android 2.2 (normaal gesproken draait dit op telefoons). Op betere tablets draait momenteel Android 3.2 (sept. 2011) dat speciaal voor tablets is gemaakt.


 

 

 

 Ik heb op de WonderMedia een screenshot gemaakt (de afbeelding is iets verkleind, daardoor is de kwaliteit helaas verminderd):