Stanislav Yudin

Op de eerste dag na mijn vakantie ging ik meteen offshore. Dit keer naar een gloednieuw platform (de E17a) dat net was geplaatst door het kraanschip Stanislav Yudin. De kraan van de Stanislav Yudin is zo groot, dat ik hem niet in één keer op de foto kreeg…


De Stanislav Yudin lag nog steeds naast het nieuw geplaatste platform, en ik landde met mijn collega op het helicopterdek van de Stanislav Yudin! We mochten nog niet naar de E17a, en moesten wachten in de tv ruimte. Nadat we hadden gegeten gingen we naar de E17 (via een loopbrug). Deze foto’s zijn gemaakt vanaf de E17a. Op het maindeck onder de kraan zie je mensen staan… Dan krijg je een beetje een idee van de verhoudingen!


’s Avonds vertrok de Stanislav Yudin… Kon ik eindelijk de kraan helemaal fotograferen, jammer dat je nu alleen de achterkant van het schip ziet…


Vandaag hebben we op de E17 de telecommunicatie in dienst gesteld, en eind van de dag konden we weer naar huis šŸ™‚

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.

EĆ©n reactie op Stanislav Yudin

  1. Enza de Vries schreef:

    Wat fantastisch om deze mooie foto’s te zien,heb tranen in mijn ogen.Mijn vader heeft jarenlang met veel plezier gewerkt op de Stanislav en was er trots op dat hij met zulke geweldige mensen werkte,helaas is hij er nu niet meer, Martin de Vries alias “vleermuis”. Ik vind het fijn, dat ik zo nu en dan even kan kijken waar ’t schip zich bevindt zijn dochter Enza.

Reacties zijn gesloten.